Beste Albert,

Graag bedanken wij jou voor de geweldige vakantie die wij mede dankzij jou hebben gehad in Competa. We verbleven 5 nachten van 5-10 maart 2022 in appartement Tokyo in de Granada Residence, om de hoek van Meson Hospederia. Het appartement was van alle gemakken voorzien, schoon, ruim en geweldig uitzicht vanaf het terras. Midden in het dorp gelegen, op loopafstand

Vanuit het appartement hebben we stevige en mooie wandelingen gemaakt, op de racefiets een flinke tocht gemaakt en een geweldige MTB tocht naar Acebuchal. Daarna was het steeds heerlijk eten in een van de leuke restaurants van Competa. Ontbijten op het dorpsplein was ook top, maar je kunt ook in het appartement prima ontbijten.

Je hebt ons steeds van goede tips voorzien en geholpen waar je kon. Gastvrij en relaxed. En in het appartement lagen de routes en tips klaar. Zonodig bracht je ons naar startpunt van de wandel- of MTB route. Competa is een goede uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Een sfeervol en authentiek “wit dorpje “ .

We zijn met de comfortabele lijnbus vanuit Malaga gegaan, een huurauto was niet nodig. We bevelen jouw accomodatie van harte aan.

Warme groet,