Mountainbiken in Andalusië

Kom in het vroege voorjaar of het najaar heerlijk mountainbiken in de bergen van Andalusië. Over prachtige tracks en onverhard paden in het afwisselende berglandschap van een groot natuurpark. Bike naar een restaurantje in een verloren dorpje voor een heerlijke lunch met lokale producten of maak een ontspannend uitstapje langs de stranden van de Middellandse zee. Letterlijk om de hoek van het gezellige, zonnige dorpsplein van het witte bergdorp Cómpeta op 640m hoogte met uitnodigende terrasjes, liggen onze comfortabele studio appartementen van La Granada Residence.

Wij organiseren sinds 1994 mountainbikevakanties in Andalusië en hebben regelmatig even contact om je van routeinformatie te voorzien of gewoon op een zonnig terrasje in de zon even bij te praten onder het genot van een glaasje wijn.

Idee

Waarom het mountainbiken niet afwisselen met een dag lekker wandelen in de bergen in de direct omgeving van het dorp?

Mountainbikeroutes in Andalusië

Je kunt zelf goed gedocumenteerd gps-routes in onze omgeving downloaden van websites als Wikiloc.com, Bikemap.net en Alltrails.com. Ook kun je de Strava ritten van een lokale mountainbiker uploaden.

Als optie bieden we ondersteuning pakketten met fietskaart en transfers naar/van routes in de wijde omgeving aan.

Mountainbike huren in Andalusië

Voor je mountainbikevakantie in Andalusië bieden we 29” hardtail mountainbikes van Specialized en TREK te huur aan. Deze kunnen voor 1 dag of voor meerdere dagen gehuurd worden. Huurprijs vanaf € 18,00/dag.

Ook voor tieners hebben we mountainbikes beschikbaar. Vooral in de voorjaarsperiode, is het om teleurstelling te voorkomen van belang tijdig te reserveren.

Tarieven mountainbikehuur in Andalusië

Aantal dagen Tarief/dag Verzekering Borg
1 € 25 € 15 € 100
2 t/m 4 € 20 € 15 € 100
5 of meer € 18 € 15 € 200

* Bij gebruikmaken van de collectieve verzekering (€ 15), vervalt de borg

Optioneel
  • Shimano/ Look pedalen: € 5,00 voor de eerste dag/fiets, daarna € 1,00/dag/fiets. Je kunt ook eigen pedalen meenemen; wij monteren ze voor je.
  • Bidons: € 5,00 per stuk stuk of breng zelf mee.
  • Helm: gratis in bruikleen.
Voorwaarden
  • De verhuurperiode start om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur.
  • De fietsen worden bij de accommodatie afgeleverd, pedalen eventueel gemonteerd en aan het einde van de huurperiode weer opgehaald.
  • Tarief afleveren op zondag € 50,00/levering. (niet per fiets).
  • Verhuurcondities en huurcontract zijn per persoon van toepassing, evenals een kopie paspoort of ID.
  • Minimum leeftijd: 14 jaar.
  • Je beschikt over een persoonlijke reis- en ongevallenverzekering die beschadiging van frame en/of verlies van de fiets dekt.

Mountainbikevakantie in Andalusië voor groepen

Wij hebben voldoende accommodatie beschikbaar in La Granada Residence voor groepen van 6 tot 14 personen. We maken graag een maatwerk aanbieding voor je mountainbikevakantie in Andalusië, incl. vliegveldtransfers, logies, ontbijt, diner, fietshuur, verzekering en persoonlijke transfers naar/van de verschillende route-secties in de bergen!

Wat een gast schreef

Alles in huis wat je nodig hebt op een fietsvakantie

Mooi weer, prachtige streek, lekker eten & drinken, méér dan voldoende uitdagingen in de bergen voor een geslaagde mountainbike vakantie in Andalusië, enz, enz………

La Granada Residence heeft letterlijk alles in huis wat je nodig hebt op een fietsvakantie; een praktische keuken, mooie badkamers, een zeer ruime slaapkamer en natuurlijk het heerlijke dakterras met barbecue en
zonnebedden.

Ook de mountainbikes die we van Albert huurden waren top, de stalling/werkplaats op de b.g.g. was hel praktisch!

Albert, nog een dikke ‘merci’ voor de persoonlijke service, de transfers naar het Natuurpark en de nuttige informatie over de streek, de leuke tavernes onderweg, de winkeltjes en de lokale restaurantjes. Vooral  idartha on te Rock met lekker eten in de grote tuin en vriendelijke bediening.

Peter, Patrick, Bert & Noël - België

Cómpeta Suites
Calle Laberinto, 8
29754 Cómpeta (Málaga)
Spanje