Overwinteren in Spanje

Denk je aan overwinteren in Spanje? Denk je er aan om de Nederlandse kou voor een paar weken te laten voor wat het is? Denk je er aan om tijdens de wintermaanden te vertoeven in het mooie Spanje? Dan is La Granada Residénce precies wat je zoekt.

De studio appartementen

De comfortabele studio appartementen van La Granada Residénce bevinden zich in het centrum van het dorp Cómpeta op 25 meter van het dorpsplein. De studio’s zijn voorzien van alle gemakken met bijvoorbeeld een volledig ingerichte keuken, prima bedden, verwarming, ruime badkamer en radio/tv. Het grote dakterras met uitzicht op de Middellandse zee in de verte, maakt het helemaal af.

Het dorp Cómpeta

Het dorp is prima met openbaar vervoer bereikbaar vanaf de luchthaven van Málaga, maar we halen je ook met plezier persoonlijk op! Op loopafstand van La Granada Residénce is er een supermarkt, een warme bakker en een biologische groente en fruitwinkel.

Overwinteren in Spanje voor senioren

Overwinteren aan zee in Spanje

Ook ons appartement aan zee is prima geschikt om te overwinteren in Spanje. Het 3-kamer appartement ‘Picasso’ vind je hoog boven de stad Rincón de la Victoria, niet ver van Málaga. Het appartement heeft een fantastisch uitzicht over de omringende bergen en de Middellandse zee.

Overwinteren in Spanje voor senioren

Actieve senioren denken bij overwinteren in Spanje al snel aan de mogelijkheden om in ons gezellige bergdorp Cómpeta in Andalusië te verblijven. Je hebt er namelijk ook in de winter heerlijk milde temperaturen tussen de 14 en 18 graden. Je kunt er heerlijk wandelen in de mooie natuur, mountainbiken of racefietsen langs het strand of slenteren door kleine, witte dorpjes gelegen tegen de groene berghellingen.

Vergeet natuurlijk niet de prachtige cultuursteden zoals Málaga, Granada, Sevilla of Córdoba te bezoeken. Deze steden allemaal goed bereikbaar met openbaar vervoer. We helpen je graag met de planning van een uitstapje en met eventuele overnachtingen ter plekke.

Medische voorziening

Medische, eerstelijns voorzieningen zijn in het dorp aanwezig, daar kun je met de Ehic kaart van de zorgverzekeraar gratis terecht. Aan de kust, op 20 minuutjes rijden, heeft een Nederlandse huisarts dagelijks spreekuur.

Overwinteren in Spanje bij Nederlanders

Misschien vindt u het wel een beetje spannend om zomaar een paar maanden in een ander land door te gaan brengen. Misschien bent u bang dat u de Spaanse taal niet goed genoeg beheerst. Dan is het fijn om te overwinteren in Spanje bij Nederlanders. Mocht er eens iets zijn waar u hulp bij nodig heeft, dan kunt u altijd op ons rekenen!

Overwinteren in Spanje wat kost dat?

Wij hebben speciale tarieven voor mensen die bij ons een appartement studio huren om te overwinteren in Spanje. Vraag vrijblijvend een persoonlijke overwinter aanbieding aan via onderstaand contactformulier.

Contact overwinteren NL